Styrelsen

Dessa poster röstas fram av dess medlemmar och följer föreningens stadgar i arbetet med att driva föreningen framåt enligt föreningens visioner. Föreningens syfte är att organisera aktiviteter som ger studenterna stöd i studiesociala frågor, fritid och kontakt med näringslivet. Vill ni komma i kontakt med styrelsen kan ni maila oss på info@malardalensingenjorer.se eller använda kontaktformuläret som du hittar här.

Ordförande

Mitt namn är Simon och är ordförande för Mälardalens ingenjörer. Jag ansvarar för att leda och fördela arbetet inom styrelsen, jag är även föreningens talesperson och representant utåt.

Jag går tredje året på högskoleingenjörsutbildningen innovation, produktion & logistik med inriktning mot produktionsteknik.

Jag valde MDH för att dem erbjöd en fantastiskt bra och intressant utbildning som passar mina intressen, MDH erbjuder stora möjligheter för personlig utveckling inom många teknik och ingenjörsområden. MDH har gett mig en stabil och bra grund som jag känner kommer gynna mig och mina yrkeserfarenheter i framtiden.

Vice ordförande

Mitt namn är Anna Snickars och jag är Vice ordförande för Mälardalens ingenjörer. Min uppgift i styrelsen består till mesta del att hjälpa ordförande med diverse uppgifter och att ta över dennes uppgifter om han inte är tillgänglig. Jag hjälper även till med vissa uppgifter de andra i styrelsen behöver hjälp med.

Jag går femte och sista året på Civilingenjörsprogrammet inom produktion och produktdesign, och jag har inriktat mig mot produktdesign.

Det bästa med MDH är det bra samarbetet med näringslivet under utbildningen, det härliga studentlivet och sammanhållningen mellan studenter från olika program.

Sekreterare

Denna post är för tillfället vakant. Är just du intresserad? Hör gärna av dig till oss antingen via facebook, mail eller kontaktformuläret som du hittar här för mer information.

Ekonomiansvarig

Jag heter Maximilian Belin och är ekonomiansvarig för MI. Jag håller bland annat koll på redovisning, budget och äskning.

Jag går tredje året på högskoleingenjörsutbildningen innovation och produktdesign men har valt att utöka min utbildning till fem år.

Jag känner att MDH har riktigt bra möjligheter för mig att utvecklas som person och studentlivet är grymt.

Studiesociala

Mitt namn är Frida och jag är ansvarig över det studiesociala i Mälardalens ingenjörer. Jag tillsammans med det studiesociala utskottet IRL anordnar aktiviteter som Finsittning, spelkvällar och aktiviteter i och utanför maskineriet.


Jag går just nu 2:a året på högskoleingenjör med inriktning innovation och produktdesign.

Det bästa med MDH är att det växer och växer var dag som går. Det är så kul och få vara med i utvecklingen av studentlivet i Eskilstuna och även att se hur skolan i sig utvecklas för varje år.

Näringsliv

Denna post är för tillfället vakant. Är just du intresserad? Hör gärna av dig till oss antingen via facebook, mail eller kontaktformuläret som du hittar här för mer information.

Vid näringslivs frågor kontakta, Ordförande eller Vice ordförande.

STINA

Kommunikationsansvarig

Jag heter Stina Persson och är kommunikationsansvarig för MI. Mitt ansvar är att marknadsföra Mälardalens ingenjörer via instagram, facebook, vår hemsida, affischer, inspring och event.

Jag går mitt andra år på Högskoleingenjörsprogrammet med inriktning innovation och produktdesign.

Det bästa med MDH är den goda sammanhållningen bland studenter och även lärare.

Lokalasnvarig

Mitt namn är Amelia Ivars och jag är lokalansvarig för Mälardalens ingenjörer. Det innebär att jag underhåller föreningens lokal Maskineriet så att den finns tillgänglig för diverse studentaktiviteter och för medlemmar som vill hyra den.

Jag går fjärde året inom civilingenjörsprogrammet industriell ekonomi med inriktning mot produktion och produktdesign.

Det bästa med MDH är studentlivet och närheten till näringslivet inom utbildningen.

Utbildningsansvarig

Denna post är för tillfället vakant. Är just du intresserad? Hör gärna av dig till oss antingen via facebook, mail eller kontaktformuläret som du hittar här för mer information.