Styrelsen

Dessa poster röstas fram av dess medlemmar och följer föreningens stadgar i arbetet med att driva föreningen framåt enligt föreningens visioner. Föreningens syfte är att organisera aktiviteter som ger studenterna stöd i studiesociala frågor, fritid och kontakt med näringslivet. Vill ni komma i kontakt med styrelsen kan ni maila oss på info@malardalensingenjorer.se eller använda kontaktformuläret som du hittar här.

Ordförande

Jag heter Jesper Strömbäck och pluggar just nu 4:e året på Civilingenjörsprogrammet inom industriell ekonomi med inriktning produkt- och processutveckling samt fördjupningsinriktning: management för industriell förnyelse.

Som ordförande är jag ansiktet utåt för, och leder Mälardalens ingenjörer. Jag har stark kontakt med näringslivet och tar även just nu hand om de vakanta posterna.

Det bästa med MDU är att växa som person och alla möjligheter som universitetet erbjuder, exempelvis jobbmöjligheter och kontakt med näringslivet. En viktig del för mig är studentlivet och alla roliga människor jag har lärt känna och spenderar min fritid med.

Vice ordförande

Jag heter Joachim Arnkvist och är vice ordförande för Mälardalens ingenjörer.

Som vice ordförande stöttar jag ordförande och finns tillgänglig till andra styrelsepositioner och hjälper till där behovet finns.

Jag går tredje mitt sista år på civilingenjörsprogrammet med inriktning produktdesign.

Det bästa med MDU är den goda sammanhållningen bland studenter.

Studiesociala

Denna post är för tillfället vakant. Är just du intresserad? Hör gärna av dig till oss antingen via facebook, mail eller kontaktformuläret som du hittar här för mer information.

Sekreterare

Jag heter William Nygårds och sekreterare för MI

Jag går andra året i kandidatprogrammet i tillämpad AI

Det bästa med MDU och Eskilstuna är den täta gemenskapen och att man får träffa andra studenter från alla program.

Näringsliv & Kommunikationsansvarig

Denna post är för tillfället vakant. Är just du intresserad? Hör gärna av dig till oss antingen via facebook, mail eller kontaktformuläret som du hittar här för mer information.

Utbildningsansvarig

Jag heter Cecilia Jürss och är utbildningsansvarig för Mälardalens ingenjörer. Mina uppgifter är att vara länken mellan ingenjörsstudenter och våra akademier.

Jag studerar 2:e året på Civilingenjörsprogrammet inom produktion och produktdesign

Ekonomiansvarig

Jag heter Svante Eklöf och jag är ekonomiansvarig för Mälardalens ingenjörer.

Jag går mitt andra år på Civilingenjörsprogrammet i Industriell ekonomi

Lokalansvarig

Mitt namn är Ellen Bertils och jag är lokalansvarig för Mälardalens ingenjörer. Det innebär att jag underhåller föreningens lokal Maskineriet så att den finns tillgänglig för diverse studentaktiviteter och för medlemmar som vill hyra den.

Jag går tredje året inom högskoleingenjör med inriktning innovation och produktdesign.