Styrelsen

Dessa poster röstas fram av dess medlemmar och följer föreningens stadgar i arbetet med att driva föreningen framåt enligt föreningens visioner. Föreningens syfte är att organisera aktiviteter som ger studenterna stöd i studiesociala frågor, fritid och kontakt med näringslivet. Vill ni komma i kontakt med styrelsen kan ni maila oss på info@malardalensingenjorer.se eller använda kontaktformuläret som du hittar här.

Ordförande

Jag heter Jesper Strömbäck och pluggar just nu 4:e året på Civilingenjörsprogrammet inom industriell ekonomi med inriktning produkt- och processutveckling samt fördjupningsinriktning: management för industriell förnyelse.

Som ordförande är jag ansiktet utåt för, och leder Mälardalens ingenjörer. Jag har stark kontakt med näringslivet och tar även just nu hand om de vakanta posterna.

Det bästa med MDU är att växa som person och alla möjligheter som universitetet erbjuder, exempelvis jobbmöjligheter och kontakt med näringslivet. En viktig del för mig är studentlivet och alla roliga människor jag har lärt känna och spenderar min fritid med.

Vice ordförande

Jag heter Stina Persson och är vice ordförande för Mälardalens ingenjörer.

Som vice ordförande stöttar jag ordförande och finns tillgänglig till andra styrelsepositioner och hjälper till där behovet finns.

Jag går till hösten mitt sista år på Högskoleingenjörsprogrammet med inriktning innovation och produktdesign.

Det bästa med MDH är den goda sammanhållningen bland studenter och även lärare.

Sekreterare

Denna post är för tillfället vakant. Är just du intresserad? Hör gärna av dig till oss antingen via facebook, mail eller kontaktformuläret som du hittar här för mer information.

Studiesociala

Vi heter Fanny & Nell och vi är studiesociala för MI. Det vi gör är att tillsammans med IRL skapa evenemang och aktiviteter för en rolig studietid!

Vi båda går vårt andra år på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign. 

Det bästa med MDU är att få gå en rolig utbildning samtidigt som att få vara delaktig i studentlivet med alla roliga evenemang!

Näringsliv

Vi heter Erik och William och är näringslivsansvariga för MI. Vår uppgift är att sköta kontakten mellan våra samarbetspartners och föreningen.

Vi läser olika program där Erik läser första året på Civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi och William läser första året på Kandidatprogrammet i Tillämpad Ai

Det bästa med MDU och Eskilstuna är den täta gemenskapen och att man får träffa andra studenter från alla program. MDU är också rikt på kultur och har goda kontakter till arbetsliv och företag.

Utbildningsansvarig

Jag heter Jesper Strömbäck och är utbildningsansvarig för Mälardalens ingenjörer. Mina uppgifter är att vara länken mellan ingenjörsstudenter och våra akademier.

Jag studerar 3:e året på Civilingenjörsprogrammet inom industriell ekonomi med inriktning produkt- & processutveckling.

Det bästa med MDU är alla möjligheter som universitetet erbjuder, exempelvis goda samarbeten med näringslivet. En annan viktig del för mig är studentlivet och alla roliga människor jag har lärt känna på alla evenemang som anordnas löpande.

Kommunikationsansvarig

Jag heter Line Klaman och jag är kommunikationsansvarig för Mälardalens ingenjörer.

Jag går mitt andra år på Civilingenjörsprogrammet i Industriell ekonomi med inriktning Produkt- & processutveckling. 

Jag valde att plugga på Mälardalens Universitet för det är nära min hemstad och jag upplever att det finns goda möjligheter till samarbete med näringslivet. Jag tycker det är spännande att vara en del av MDU och ser ljust på min framtid som civilingenjör. 

Lokalansvarig

Mitt namn är Kristofers Svarcs och jag är lokalansvarig för Mälardalens ingenjörer. Det innebär att jag underhåller föreningens lokal Maskineriet så att den finns tillgänglig för diverse studentaktiviteter och för medlemmar som vill hyra den.

Jag går tredje året inom högskoleingenjör med inriktning innovation och produktdesign.

Det bästa med MDU är att det finns möjlighet att utvecklas inom något man brinner för.